Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
100 gramų aviečių
šiek tiek cinamono (žiupsnelis)
200 gramų cukraus
10 vienetų obuolių
250 mililitrų grietinėlės
120 gramų sviesto
500 gramų maskarponės sūrio
300 mililitrų likerio "poéma creme"
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.

Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.

Viliojančio saldumo!

Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Obuolius nuplauname ir nulupame. Išvalome sėklalizdžius. Į kepimo indelį pilame likerį “POÉMA Creme”, dedame sviestą, ant viršaus uždedame obuolį ir viską suvyniojame į foliją. Paruoštus indelius dedame į orkaitę ir kepame 160 laipsnių temperatūroje 40min. Obuoliai turi suminkštėti.

Kremas: plakame grietinėlę su 100 gr. cukraus, vėliau įdedame cinamono, išplakę sumaišome su mascarpone sūriu.

Padažas: avietes ir 100 gr. cukraus sutriname su smulkintuvu ir gautą masę dar pertriname per sietelį kad neliktų sėklų.

Viliojančio saldumo!

Komentarai


Daugiau receptų