Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptas upėtakis
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 gabalai upėtakių
2 valgomieji šaukštai citrinų
1 arbatinis šaukštelis sojos padažo
4 aliejaus
1 skiltelė česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį.
2.
Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.
3.
Baigiant kepti galima palaistyti marinatu. Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.

Keptas upėtakis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišyti marinato ingredientus: citrinos sultis, sojos padažą, česnaką, ir įtrinti upėtakį.

  2. Palaikyti pusvalandį ir kepti arba griliuje, arba ant gerai įkaitintos keptuvės, įpylus šiek tiek aliejaus.

  3. Baigiant kepti galima palaistyti marinatu. Valgyti su įvairiu garnyru, daržovių salotomis.

Receptą atsiuntė Dovilė

Komentarai (1)


  • Antanui 2020-12-19 15:16

    Pamėginkit. Kai atsidūriau Italijoje taip pat nustebau.Pabandžiau kepti visokią šviežią žuvį be druskos, taip kaip kepa italai.Nustebau skonio puikumu.Šaldytai ir senokai sugautai žuviai netinka,tik šviežiai.Skanu ir sveika.


Daugiau receptų