Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptas upėtakis
AUTORIUS:
renata
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai kiaušinių
500 gramų upėtakių
šiek tiek džiūvesėlių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.

Keptas upėtakis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Upėtakį išvalyti ir nuluptu odelę. Pamarinuoti su pipirais, druska ir citrinos sultimis. Kiek visko reikia? Dėkite pagal save kaip kam patinka ir palaikykite apie valandą. Kiaušinius išplakti, įpilti džiūvėsėlių tiek, kad nebūtų per skysta tešla, tada imam žuvį pamirkome tešloje ir kepame keptuvėje kol paruduoja. Skanaus.

Receptą atsiuntė renata

Komentarai (3)


  • (anonimas) 2013-12-15 13:27

    :bomba: ,skaniai pavyko :jee:


  • myliu savo mazute 2010-07-19 10:40

    %-)


  • renata 2009-09-15 00:13

    pamirsau prideti,kad upetakis kepamas svieste ne aliejuje :-)


Daugiau receptų