Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptas varškės sūris
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas varškės sūrio
1 vienetas kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
3 valgomieji šaukštai miltai (žirnių)
2 valgomieji šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos.
2.
Sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais, tačiau nedarykite gabalėlių labai plonų, kad netrupėtų ir mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada apvoliokite žirnių miltuose.
4.
Kepkite keptuvėje ant įkaitinto sviesto.

Keptas varškės sūris

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiaušinį suplakite su žiupsneliu druskos.

  2. Sūrį supjaustykite nedideliais gabalėliais, tačiau nedarykite gabalėlių labai plonų, kad netrupėtų ir mažų, kad neįsigertų daug riebalų.

  3. Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada apvoliokite žirnių miltuose.

  4. Kepkite keptuvėje ant įkaitinto sviesto.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė

Komentarai


Daugiau receptų