Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti avienos šonkauliai
AUTORIUS:
Asta
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 sauja rozmarino (smulkintas)
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos (košerinė)
1.5 kilogramo avienos (šonkauliai)
1 sauja mėtų (kapota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
Skanaus.

Kepti avienos šonkauliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką.
Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val.
Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
Apkepinus dėti ant kepimo skardos ir kepti apie 15-20 min. 220 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Patiekti šiltus, supjausčius gabalėliais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Asta

Komentarai


Daugiau receptų