Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti baravykai
AUTORIUS:
Kamilė
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės kvietinių miltų
500 gramų baravykų
šiek tiek druskos
1.5 valgomojo šaukšto sviesto
0.5 stiklinės grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Skanaus.

Kepti baravykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Nuvalyti baravykai nuplaunami, stambesni supjaustomi ir 5 min. pavirinami pasūdytame vandenyje.
Vėliau išgriebiami, pavoliojami miltuose ir kepinami svieste ar taukuose, kol gražiai apskrunda.
Į grybus sukrečiami susmulkinti bei pakepinti svogūnai, viskas užpilama grietine ir kaitinama, kad užvirtų.
Apvirtus baravykus galima suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti džiūvėsėliuose ir tik tada apkepinti svieste.
Vėliau grybai dedami į kepimo indą, dedama į 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir dar šiek tiek pakaitinama.
Tiekiami užpilti sviestu su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Kamilė

Komentarai


Daugiau receptų