Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti grybai su lašinukais
AUTORIUS:
Rimantas
INGREDIENTAI:
2 vienetai svogūnų (mėlynieji)
100 gramų kiaulės lašinių
75 gramai aliejaus
šiek tiek prieskonių
500 gramų grybų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus, sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.

Kepti grybai su lašinukais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šaldytus virtus grybus atšildome. Į keptuvę pilame aliejaus, sudedame supjaustytus lašinukus, grybus bei kubeliais susmulkintus svogūnus. Kepame kol apskrus. Pabaigoje sudedam prieskonius. Tinka su bulvių koše. Labai skanu karštus grybus apipilti pasukomis.

Receptą atsiuntė Rimantas

Komentarai (2)


  • Jogys 2010-07-29 14:17

    :super:


  • norge 2009-08-20 20:37

    o tai kam lasinius kepinant aliejus? :fuu:


Daugiau receptų