Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti grybai su šviežiomis bulvėmis
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
2 vienetai morkų
1 galva svogūnų
1 kilogramas grybų
šiek tiek krapų
šiek tiek prieskonių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grybų paruošimas.
Visų pirma, šviežius, ką tik iš miško surinktus grybus reikia gražiai nuvalyti, nuplauti, išvirti. Geriausi grybai šiam patiekalui tinka baravykai, ar raudonviršiai.
2.
Grybams išvirus, juos atvėsinti.
3.
Svogūnus supjaustyti, morkas sutarkuoti tarka. Šiuos produktus pakepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudėti jau atvėsintus grybus, šiek tiek pakepti apie 2-3 min., kartu su svogūnais ir morkomis. Įdėti prieskonių, (pagal skonį, skonio tikrai nepagadins.) Įdėti žiupsnelį druskos, pipirų bei krapų. Maždaug apie 4-5 min kepti aliejuje. Po to įdėti švelnaus kečupo ir viską kartu kepti dar 2-3 min.
4.
Patiekalui iškepus, atvėsinti.
Išsivirti šviežių bulvių, pagardinti krapais ir kartu valgyti su grybais.


Labai skanu!

Kepti grybai su šviežiomis bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grybų paruošimas.
    Visų pirma, šviežius, ką tik iš miško surinktus grybus reikia gražiai nuvalyti, nuplauti, išvirti. Geriausi grybai šiam patiekalui tinka baravykai, ar raudonviršiai.

  2. Grybams išvirus, juos atvėsinti.

  3. Svogūnus supjaustyti, morkas sutarkuoti tarka. Šiuos produktus pakepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudėti jau atvėsintus grybus, šiek tiek pakepti apie 2-3 min., kartu su svogūnais ir morkomis. Įdėti prieskonių, (pagal skonį, skonio tikrai nepagadins.) Įdėti žiupsnelį druskos, pipirų bei krapų. Maždaug apie 4-5 min kepti aliejuje. Po to įdėti švelnaus kečupo ir viską kartu kepti dar 2-3 min.

  4. Patiekalui iškepus, atvėsinti.
    Išsivirti šviežių bulvių, pagardinti krapais ir kartu valgyti su grybais.


    Labai skanu!

Receptą atsiuntė Dovilė

Komentarai (1)


  • Loreta 2019-06-06 13:56

    Skanu


Daugiau receptų