Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti kalafiorai
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas žiedinių kopūstų
1 žiupsnelis druskos
2 valgomieji šaukštai miltai
50 mililitrų aliejaus
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kalafiorą padalinti į nedidelius žiedynus, juos sudėti į verdantį vandenį 1 min.
2.
Išimti kalafiorą iš vandens, nuvarvinti, paskaninti druska ir pipirais, apibarstyti miltais.
3.
Apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus apie 2 min., kad liktų traškūs.

Kepti kalafiorai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kalafiorą padalinti į nedidelius žiedynus, juos sudėti į verdantį vandenį 1 min.

  2. Išimti kalafiorą iš vandens, nuvarvinti, paskaninti druska ir pipirais, apibarstyti miltais.

  3. Apkepinti nedideliame kiekyje aliejaus apie 2 min., kad liktų traškūs.

Receptą atsiuntė Laima

Komentarai


Daugiau receptų