Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti koldūnai su mocarelos sūriu
AUTORIUS:
Jolanta
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis krakmolo
1 vienetas paprikų (raudonoji)
3 vienetai pomidorų pastos
1 vienetas kiaušinių
2 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
300 gramų mocarelos sūrio
1 valgomasis šaukštas obuolių acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, vandens, šiek tiek druskos ir kiaušinio išminkome tešlą.
Tešlą plonai iškočiojame ir su formele išspaudžiame skrituliukus.
Ant kiekvieno skrituliuko dedame po 1 mocarelos sūrio rutuliuką.
Skrituliukus perlenkiame ir užspaudžiame kraštus.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol koldūnai gražiai apskrunda.
Padažui pomidorus nulupame ir susmulkiname.
Papriką smulkiai supjaustome.
Pomidorus ir papriką patroškiname keptuvėje apie 4-5 min., įdedame druskos.
Obuolių acte ištirpiname krakmolą, supilame į troškintas daržoves ir pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Koldūnus valgome karštus su pomidorų padažu.
Koldūnai paprasti, bet ne prasti.
Skanaus.

Kepti koldūnai su mocarelos sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš miltų, vandens, šiek tiek druskos ir kiaušinio išminkome tešlą.
Tešlą plonai iškočiojame ir su formele išspaudžiame skrituliukus.
Ant kiekvieno skrituliuko dedame po 1 mocarelos sūrio rutuliuką.
Skrituliukus perlenkiame ir užspaudžiame kraštus.
Kepame įkaitintame aliejuje, kol koldūnai gražiai apskrunda.
Padažui pomidorus nulupame ir susmulkiname.
Papriką smulkiai supjaustome.
Pomidorus ir papriką patroškiname keptuvėje apie 4-5 min., įdedame druskos.
Obuolių acte ištirpiname krakmolą, supilame į troškintas daržoves ir pakaitiname, kol padažas sutirštėja.
Koldūnus valgome karštus su pomidorų padažu.
Koldūnai paprasti, bet ne prasti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Jolanta

Komentarai (7)


  • kolduniukas 2012-01-01 17:45

    ;-) prie skanaus patiekalo niekada nepamaiso ir taure vyno,cia su jumi´s visiskai sutinku, bet juo reikia megautis. O gerti galima vandeni, o dar geriau svieziai spaustas sultis,ir skaniau ir sveikiau.


  • patarimas kolduniukui 2011-12-30 12:25

    ...vyna reikia gerti, o ne i padazus pilstyti... :super:


  • kolduniukas 2011-12-30 01:55

    Turkiskus naudojau, beje turetumet znioti kad ne pomidore esme. acta siulyciau pakeisti slakeliu vyno, pirmiausia aromatas ir svarbiausia skonis bus geresnis. Paprika siulyciau kepinti orkaiteje alyvu aliejuje,kol lengvai lupsis,tada naudoti ja padaze. O ir i pomidoru ir paprikos misini niekad nepaimaiso truputelis cesnako,svoguno ir oregano.
    :-D Na bet nuo siol pirksiu tik lietuviskus bio pomodorus,tai sutaupysiu ant kitu sudetiniu daliu.


  • to kolduniukas 2011-12-29 15:16

    turbut lenkiskus pomidorus naudojot :))


  • kolduniukas 2011-12-28 23:53

    Nu jooo... koldunai kaip koldunai...biskuti kietoki...nu bet padazas......ispyliau nesakysiu kur. %-)


  • Jonas 2011-12-26 20:47

    Gardu! Gardu! Labai skanu!


  • virga 2011-12-23 19:32

    be zodziu...tiesiog puiku...


Daugiau receptų