Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti koldūnai su naminiu česnakiniu padažu
AUTORIUS:
Dovilė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų koldūnų (su mėsa)
šiek tiek druskos
šiek tiek kario
300 gramų majonezo
200 gramų pomidorų padažo
5 skiltelės česnakų
šiek tiek aliejaus
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sudėkite į jau įkaitintą keptuvę koldūnus. Juos palikite kepti, nepamiršdami pamaišyti. Leiskite jiems gerokai apskrusti.
Rekomenduojama koldūnus pirmiausiai išsivirti, po to tik kepti, bet jeigu norite greitai paruošiamo maisto, galite iš kart kepti. Prieš pabaigą įdėkite truputėlį druskos, pipirų, kario prieskonių. Sudėjus prieskonius, leiskite jiems sukepti, koldūnai nuo kario prieskonių labai gražiai pageltonuos ir bus tikrai išskirtinis skonis.
2.
Česnakinio padažo gaminimas:
Smulkiai supjaustykite česnaką. Kuo daugiau bus česnako, tuo skonis bus stipresnis.
Į dubenį įdėkite majonezo, šiek tiek mažiau pomidorų padažo, suberkite česnakus, gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą, kad padažas įsigertų į česnakus.
3.
Šis patiekalas patiks tiems, kurie mėgsta greitai paruošiamą maistą. Visas procesas vyksta ne ilgiau kaip 15 min.
Iškeptus koldūnus valgykite su česnakiniu padažu, ar grietine.

Kepti koldūnai su naminiu česnakiniu padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sudėkite į jau įkaitintą keptuvę koldūnus. Juos palikite kepti, nepamiršdami pamaišyti. Leiskite jiems gerokai apskrusti.
    Rekomenduojama koldūnus pirmiausiai išsivirti, po to tik kepti, bet jeigu norite greitai paruošiamo maisto, galite iš kart kepti. Prieš pabaigą įdėkite truputėlį druskos, pipirų, kario prieskonių. Sudėjus prieskonius, leiskite jiems sukepti, koldūnai nuo kario prieskonių labai gražiai pageltonuos ir bus tikrai išskirtinis skonis.

  2. Česnakinio padažo gaminimas:
    Smulkiai supjaustykite česnaką. Kuo daugiau bus česnako, tuo skonis bus stipresnis.
    Į dubenį įdėkite majonezo, šiek tiek mažiau pomidorų padažo, suberkite česnakus, gerai išmaišykite ir įdėkite į šaldytuvą, kad padažas įsigertų į česnakus.

  3. Šis patiekalas patiks tiems, kurie mėgsta greitai paruošiamą maistą. Visas procesas vyksta ne ilgiau kaip 15 min.
    Iškeptus koldūnus valgykite su česnakiniu padažu, ar grietine.

Receptą atsiuntė Dovilė

Komentarai


Daugiau receptų