Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti lašišos vėrinukai
AUTORIUS:
Ugnė
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
600 gramų lašišų (filė)
6 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
1 vienetas kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Kepti lašišos vėrinukai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustyti lašišos filė kubeliai ir apibarstyti druska bei baltaisiais pipirais.
Marinatui sumaišyti aliejų, šviežiai išspaustas citrinos sultis ir sutrintą kivi.
Sumaišyti lašišą su marinatu ir uždengus palikti šaltai apie 20-30 min.
Išmarinuotus lašišos kubelius sumauti ant medinių iešmelių ir sudėti į orkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
Po grotelėmis, orkaitės apačioje padėti skardą su vandeniu.
Kepti apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Patiekti šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Ugnė

Komentarai


Daugiau receptų