Iš vakaro lydekas išvalome, išplauname ir supjaustome gabaliukais. Paruoštus lydekos gabaliukus pabarstome prieskoniais: druska, juodaisiais pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, ištriname SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir paliekam nakčiai.
Kitą dieną išplakame kiaušinį, į jį mirkome jau miltuose apvoliotus lydekos gabaliukus ir kepame keptuvėje.
Kitoje keptuvėje apkepame žiedais supjaustytus svogūnus ir įberiame SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišinio. Apkeptus svogūnus uždedame ant iškepusių lydekos gabaliukų.

Kepti lydekos gabaliukais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
2 vienetai | svogūnų |
2 vienetai | kiaušinių |
4 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
3 vienetai | lydekų |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | petražolių |
šiek tiek | provanso žolelių |
šiek tiek | viduržemio prieskonių mišinio |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Kepti lydekos gabaliukais
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Lydeka, 3 vienetai
- Druska
- Petražolės
- Provanso žolelės
- Viduržemio prieskonių mišinys
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Iš vakaro lydekas išvalome, išplauname ir supjaustome gabaliukais. Paruoštus lydekos gabaliukus pabarstome prieskoniais: druska, juodaisiais pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, ištriname SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir paliekam nakčiai.
Kitą dieną išplakame kiaušinį, į jį mirkome jau miltuose apvoliotus lydekos gabaliukus ir kepame keptuvėje.
Kitoje keptuvėje apkepame žiedais supjaustytus svogūnus ir įberiame SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišinio. Apkeptus svogūnus uždedame ant iškepusių lydekos gabaliukų.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai