Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti lydekos gabaliukais
AUTORIUS:
Tatjana
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai svogūnų
2 vienetai kiaušinių
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
3 vienetai lydekų
šiek tiek druskos
šiek tiek petražolių
šiek tiek provanso žolelių
šiek tiek viduržemio prieskonių mišinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Iš vakaro lydekas išvalome, išplauname ir supjaustome gabaliukais. Paruoštus lydekos gabaliukus pabarstome prieskoniais: druska, juodaisiais pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, ištriname SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir paliekam nakčiai.
Kitą dieną išplakame kiaušinį, į jį mirkome jau miltuose apvoliotus lydekos gabaliukus ir kepame keptuvėje.
Kitoje keptuvėje apkepame žiedais supjaustytus svogūnus ir įberiame SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišinio. Apkeptus svogūnus uždedame ant iškepusių lydekos gabaliukų.

Kepti lydekos gabaliukais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš vakaro lydekas išvalome, išplauname ir supjaustome gabaliukais. Paruoštus lydekos gabaliukus pabarstome prieskoniais: druska, juodaisiais pipirais, SANTA MARIA petražolėmis, ištriname SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir paliekam nakčiai.
Kitą dieną išplakame kiaušinį, į jį mirkome jau miltuose apvoliotus lydekos gabaliukus ir kepame keptuvėje.
Kitoje keptuvėje apkepame žiedais supjaustytus svogūnus ir įberiame SANTA MARIA viduržemio jūros prieskonių mišinio. Apkeptus svogūnus uždedame ant iškepusių lydekos gabaliukų.

Receptą atsiuntė Tatjana

Komentarai


Daugiau receptų