Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti obuoliai su migdolais
AUTORIUS:
Paula
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
2 valgomieji šaukštai migdolų (lapeliai)
4 vienetai obuolių
100 mililitrų baltojo vyno (desertinis)
8 vienetai sausainių
4 valgomieji šaukštai uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.

Kepti obuoliai su migdolais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš obuolių išskobti šiek tiek minkštimo.
Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su uogiene. Gauta mase įdaryti obuolius.
Tada obuoliukus sudėti į sviestu išteptą kepimo indą. Dar ant kiekvieno obuoliuko uždėti po gabaliuką sviesto, migdolus ir apibarstyti ruduoju cukrumi. Į indą supilti vyną.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 25-30 min.
Patiekti karštus, aplietus padažu, likusiu po kepimo.

Receptą atsiuntė Paula

Komentarai


Daugiau receptų