Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti patisonai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
0.7 stiklinės džiūvesėlių
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai sviesto
3 valgomieji šaukštai grietinės
600 gramų patisonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.

Kepti patisonai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Patisonai nulupami ir supjaustomi 0,5 cm storio griežinėliais, kiekvienas jų pavilgomas išplaktame su druska kiaušinyje, apibarstomas džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepamas svieste. Vėliau visi dedami į orkaitę, kad baigtų kepti. Tiekiami su grietine ar majonezu.

Komentarai (2)


  • sonia 2010-09-19 19:05

    600c apie 8 val


  • aiste 2010-08-14 19:32

    o norejau paklausti kiek laiko reikia kepti orkaiteje mazdaug ir kokioje temperaturoje? aciu uz atsakyma :-)


Daugiau receptų