Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti riestainiai su mėsa ir sūriu
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
400 gramų bandelių (riestainiai)
350 gramų kiaulės faršo
150 gramų jautienos faršo
500 mililitrų pieno
150 gramų sūris
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (mėsai)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
Sutarkuojame sūrį.
Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Kepti riestainiai su mėsa ir sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sudedame riestainius į dubenį ir užpylę šiltu pienu paliekame maždaug 15-20 min., kad suminkštėtų, bet nepasileistų.
Sutarkuojame sūrį.
Kiaulienos faršą sumaišome su jautienos faršu, druska, pipirais bei mėsos prieskoniais.
Dedame ant aliejumi pateptos skardos riestainius, į jų vidurį sudedame mėsos faršą ir viską apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Patiekiame šiltus su mėgstamu garnyru.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai


Daugiau receptų