Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti šonkauliukai su BBQ padažu
AUTORIUS:
Silvija
INGREDIENTAI:
2 česnakų (BBQ padažui)
šiek tiek juodųjų pipirų (malti, BBQ padažui)
3 valgomieji šaukštai medaus (BBQ padažui)
2 valgomieji šaukštai garstyčių (BBQ padažui)
1 vienetas svogūnų (BBQ padažui)
1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
šiek tiek druskos (BBQ padažui)
2 valgomieji šaukštai aliejaus (BBQ padažui)
1 valgomasis šaukštas čili pipirų (malti prieskoniai, BBQ padažui)
100 mililitrų kečupo (BBQ padažui)
1 arbatinis šaukštelis tabasko padažo (BBQ padažui)
3 valgomieji šaukštai vorčesterio padažo (BBQ padažui)
2 valgomieji šaukštai vyno acto (BBQ padažui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.

Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.

SKANAUS

Kepti šonkauliukai su BBQ padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

BBQ padažui: Nedideliame puodelyje ant vidutinės ugnies pakaitinti aliejų, į jį sudėti smulkintą svogūną ir pakepinti, kol suminkštės. Susmulkinti česnaką, sudėti į puodą su svogūnais ir pakepinti kokią minutę. Suberti čili prieskonius, pakepinti pusę minutės, kol prieskoniai perkais ir skaniai pakvips. Į puodą sudėti likusius padažo ingredientus, viską gerai išmaišyti ir pavirinti ant silpnos ugnies apie 5 minutes. Nukelti nuo ugnies.

Pravėsusiu padažu apipilkite šonkauliukus ir marinuokite apie 2-4 valandas. Kepkite grilyje.

SKANAUS

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai (1)


  • Ona 2017-05-06 20:57

    Rytoj pabandysiu


Daugiau receptų