Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti su grietine aguročiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
1.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai sviesto (lydytas)
1 stiklinė grietinės
700 gramų aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročius nulupame, iškrapštome sėklas. Supjaustome 1cm storumo gabalėliais, kuriuos pagardiname druska, bei prieskoniais ir apvoliojame kvietiniais miltais. Aguročius kepame stipriai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol susidaro rusva plutelė, ir pastatome kelioms minutėms į karštą orkaitę. Patiekiant aguročius apipilame grietine ir apibarstome smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais ir krapais.

Kepti su grietine aguročiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Aguročius nulupame, iškrapštome sėklas. Supjaustome 1cm storumo gabalėliais, kuriuos pagardiname druska, bei prieskoniais ir apvoliojame kvietiniais miltais. Aguročius kepame stipriai įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol susidaro rusva plutelė, ir pastatome kelioms minutėms į karštą orkaitę. Patiekiant aguročius apipilame grietine ir apibarstome smulkiai pjaustytais petražolių lapeliais ir krapais.

Komentarai


Daugiau receptų