Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kepti suktinukai su "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
20 lapų tešlos
2 vienetai morkų
2 vienetai salierų (stiebai)
1 vienetas paprikų (saldi)
50 gramų makaronų (ryžių, stikliniai, ploni)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 valgomieji šaukštai padažo (tailandietiškas žuvų)
Skrudinimui:
2 litrai aliejaus
Padažui:
šiek tiek jogurto (natūralus)
2 vienetai pipirai (čili)
2 skiltelės česnakų
1 pundelis kalendrų (šviežios)
3 vienetai svogūnų laiškų
1 valgomasis šaukštas sojos padažo (arba tailandietiškas žuvų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Smulkiais kubeliais supjaustyti morkas, salierus ir papriką. Keptuvėje įkaitinti 2 valg. šaukštus aliejaus, sudėti morkas ir pakepinti 3 minutes.
Sudėti salierus ir papriką, kepti nuolatos maišant dar 5 minutes. Baigus kepti daržoves ataušinti.
2.
Makaronus virti vandenyje 4 minutes (arba tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės). Išvirus įdėti į šaltą vandenį ir paskui nukošti.
3.
Į atšaldyto suktinukų tešlos lapo kampą įstrižai padėti 2 arbat. šaukštelius keptų daržovių, tiek pat stiklinių makaronų, susukti tešlos kampu į vidų iki vidurio, sudėti kraštus be įdaro į vidų, ir susukti iki galo. Kraštus sulipdyti suplaktu kiaušiniu.
4.
Įkaitinti aliejų iki 170 °C, įdėti suktinukus, kepti ~4 minutes iki kol apskrus iš visų pusių, kartais perverčiant suktinukus mentele ant kitos pusės. Išėmus
suktinukus iš aliejaus padėti ant popierinio rankšluoščio ar servetėlės, kad nutekėtų aliejaus likučiai.
5.
Padažui smulkiai sukapoti česnaką, čili pipirus be sėklų, kalendras ir svogūnų laiškus. Įmaišyti į jogurtą, įpilti žuvų ar sojos padažą, dar kartą permaišyti.
Patiekti prie keptų suktinukų.

Skanaus!

Kepti suktinukai su "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai: Skrudinimui: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Smulkiais kubeliais supjaustyti morkas, salierus ir papriką. Keptuvėje įkaitinti 2 valg. šaukštus aliejaus, sudėti morkas ir pakepinti 3 minutes.
    Sudėti salierus ir papriką, kepti nuolatos maišant dar 5 minutes. Baigus kepti daržoves ataušinti.

  2. Makaronus virti vandenyje 4 minutes (arba tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės). Išvirus įdėti į šaltą vandenį ir paskui nukošti.

  3. Į atšaldyto suktinukų tešlos lapo kampą įstrižai padėti 2 arbat. šaukštelius keptų daržovių, tiek pat stiklinių makaronų, susukti tešlos kampu į vidų iki vidurio, sudėti kraštus be įdaro į vidų, ir susukti iki galo. Kraštus sulipdyti suplaktu kiaušiniu.

  4. Įkaitinti aliejų iki 170 °C, įdėti suktinukus, kepti ~4 minutes iki kol apskrus iš visų pusių, kartais perverčiant suktinukus mentele ant kitos pusės. Išėmus
    suktinukus iš aliejaus padėti ant popierinio rankšluoščio ar servetėlės, kad nutekėtų aliejaus likučiai.

  5. Padažui smulkiai sukapoti česnaką, čili pipirus be sėklų, kalendras ir svogūnų laiškus. Įmaišyti į jogurtą, įpilti žuvų ar sojos padažą, dar kartą permaišyti.
    Patiekti prie keptų suktinukų.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Čiop Čiop

Komentarai


Daugiau receptų