
Kepti svogūnai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus |
500 gramų | svogūnų |
2 valgomieji šaukštai | taukų (riebalų) |
1 vienetas | kiaušinių |
2 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
šiek tiek | druskos |
2 valgomieji šaukštai | grietinės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Kepti svogūnai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Svogūnai, 500 gramų
- Taukai (kiaulių), 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Svogūnai supjaustomi griežinėliais ir suberiami į verdantį pasūdytą, pasaldintą vandenį. Jam užvirus, išgriebiami, vanduo nuvarvinamas. Svogūnai pavoliojami išplaktame su druska kiaušinyje, vėliau miltuose ir apkepinami įkaitintuose riebaluose. Tiekiami su grietine ir duona.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai