Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!

Keptos aukšlės
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | juodųjų pipirų |
3 valgomieji šaukštai | druskos |
500 gramų | aukšlių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptos aukšlės
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, 3 valgomieji šaukštai
- Aukšlės, 500 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Kad ten pas tave keptuvėje nelabai į aukšles panašu, kažkokios labai jau plačios ir didelės ;]
:bloga: %-)