Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos aukšlės
AUTORIUS:
Tomas M.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų
3 valgomieji šaukštai druskos
500 gramų aukšlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!

Keptos aukšlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Žuvis išvalykite.
Tuomet padruskinkite ir pabarstykite pipirais.
Taip žuvį galite laikyti kelias dienas marinuotis.
Kepti galima jau iš karto, jei nenorite laukti, tačiau įsisūdžiusi žuvis skanesnė.
Aukšles kepkite be jokių miltų ir kiaušinių, tiesiog ant aliejaus.
Jei žuvys mažos, jas galima valgyti su visais kaulais (jei kepant apskrudinsite).
Labai skanu ir lengva.
Gero apetito!

Receptą atsiuntė Tomas M.

Komentarai (2)


  • Justinas 2011-04-22 22:03

    Kad ten pas tave keptuvėje nelabai į aukšles panašu, kažkokios labai jau plačios ir didelės ;]


  • Sandra 2010-06-14 16:29

    :bloga: %-)


Daugiau receptų