Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos batono riekelės su medumi
AUTORIUS:
Aliona
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
Autorius apie receptą: Aliona
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 riekės batono
2 vienetai kiaušinių
2 valgomieji šaukštai cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai medaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kiau­ši­nius su cuk­rumi išpla­kti.
2.
Pamer­kti batono rie­kes iš abiejų pusių ir dėti į kep­tuvę su aliejumi. Pake­pti, kol gra­žiai paskrus.
3.
Patepti medumi ir skanauti.

Keptos batono riekelės su medumi

Recepto autorius: Aliona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kiau­ši­nius su cuk­rumi išpla­kti.

  2. Pamer­kti batono rie­kes iš abiejų pusių ir dėti į kep­tuvę su aliejumi. Pake­pti, kol gra­žiai paskrus.

  3. Patepti medumi ir skanauti.

Receptą atsiuntė Aliona

Komentarai


Daugiau receptų