Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos bulvės įdarytos faršu
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
8 vienetai bulvių (didelių)
šiek tiek prieskonių (su prieskoninėmis žolelėmis)
1 vienetas kiaušinių
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
šiek tiek prieskonių (mėsai)
šiek tiek druskos
Įdarui:
300 gramų mesos (malta)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Bulves nulupkite , perpjaukite per vidurį ir išskobkite vidų. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, prieskoniais, smulkintu svogūnu, pasūdykite.
2.
Išskobtas bulvių puseles pabarstykite bulvių prieskoniais su žolelėmis ir paruoštu mėsos įdaru prikimškite bulvių puseles.
3.
Taip paruoštas bulves sudėkite į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 40 min. Prieš kepant įdarytas bulves pridenkite jas folija.

Keptos bulvės įdarytos faršu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Bulves nulupkite , perpjaukite per vidurį ir išskobkite vidų. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, džiūvėsėliais, prieskoniais, smulkintu svogūnu, pasūdykite.

  2. Išskobtas bulvių puseles pabarstykite bulvių prieskoniais su žolelėmis ir paruoštu mėsos įdaru prikimškite bulvių puseles.

  3. Taip paruoštas bulves sudėkite į riebalais pateptą kepimo formą ir kepkite 180 °C temperatūroje apie 40 min. Prieš kepant įdarytas bulves pridenkite jas folija.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų