Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos Dovilės krevetės
AUTORIUS:
Dovile
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek kmynų
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krevečių su kevalu
šiek tiek druskos
šiek tiek sviesto
šiek tiek prieskonių (žuvies)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pakelį šaldytų glazūruotų krevečių su kiautu atšildyti keptuvėje ant įkaitusios kaitlentės, kai ištirps, nupilti vandenį, įdėti sviesto ir kepinti toliau. Grūstuvėje sutrinti prieskonius ir suberti į keptuvę, dar minutę pakaitinti ir sukrauti į lėkštę. Ant viršaus išspausti citrinos sulčių, skanaus!

Keptos Dovilės krevetės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pakelį šaldytų glazūruotų krevečių su kiautu atšildyti keptuvėje ant įkaitusios kaitlentės, kai ištirps, nupilti vandenį, įdėti sviesto ir kepinti toliau. Grūstuvėje sutrinti prieskonius ir suberti į keptuvę, dar minutę pakaitinti ir sukrauti į lėkštę. Ant viršaus išspausti citrinos sulčių, skanaus!

Receptą atsiuntė Dovile

Komentarai (9)


  • Jou 2016-03-04 22:13

    tai nafig ir vargt su tom krevetem jei tau smirda


  • kristina 2015-01-25 02:50

    Labai skanu 10/10.net pirsciukus apsilaiziau.cia neparasyta, bet pvz as svieste su prieskoniais kepinau krevetes ant silpnos ugnies maziausiai 10 min.


  • m 2009-12-11 21:36

    beje,jas skanu trumpam paskrudinti atsildytas ikaitintam aliejuje,pakanka tik vegetos ir citrinos pagardinti.o lukstenti jas ir yra pats fainiausias procesas :super:


  • m 2009-12-11 21:32

    kam jas virti,jei jos ir taip jau virtos buna


  • kepejas 2009-11-25 21:39

    manyciau kad krevetes butu geriau kepti jau islukstentas nei su kiautais :super2:


  • Asta 2009-11-04 22:34

    o aš gaminu paprasčiau - šaldytas glazūruotas krevetes su kiautais truputi atšildau ir verdu pasūdytame vandenyje - uždengus puodą, kad nesmirstų namai ;-) verdu apie 8- 12 min, prieš pabaigą įdedu krapų. Labai skanu :super:
    o šitas receptas tai nelabai suprantu kam kepti krevetes su kiautais :ne: na bent jau aš nevalgau kiautų, tai kai išsiverdu - lukštenu, o čia kaip, jei pakeptos svieste? :geda: irgi lukštenti jas sviestuotas? :-D


  • L.J. 2009-10-16 21:07

    siulyciau pirmiausiai jas atsildyti,o tada nusausinus kepinti su prieskoniais.


  • minedui 2009-10-14 23:46

    jai smirda kai kepi tai iseik is namu


  • Minedas 2009-10-14 22:21

    Pasakykite prasau, ka daryti, kad kepant taip stipriai nesmirdetu namai? Labai skanu, bet kvapas tai.. :-o


Daugiau receptų