Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos kukurūzų burbuolės
AUTORIUS:
Neringa
INGREDIENTAI:
6 vienetai bazilikų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis krapų (džiovinti)
2 vienetai kukurūzų
šiek tiek druskos
50 gramų sviesto
6 vienetai mėtų (lapeliai)
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių (džiovinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Susmulkiname bazilikus, metas ir česnakus.
Minkštą sviestą (kambario temperatūros) išsukame su bazilikais, mėtomis, krapais, raudonėliais, pipirais, česnaku ir druska.
Šiuo mišiniu įtriname kukurūzų burbuolę ir susukame į foliją. Palaikome 15-20 min. kambario temperatūroje.
Kepame apie 40-50 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Keptos kukurūzų burbuolės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Susmulkiname bazilikus, metas ir česnakus.
Minkštą sviestą (kambario temperatūros) išsukame su bazilikais, mėtomis, krapais, raudonėliais, pipirais, česnaku ir druska.
Šiuo mišiniu įtriname kukurūzų burbuolę ir susukame į foliją. Palaikome 15-20 min. kambario temperatūroje.
Kepame apie 40-50 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Neringa

Komentarai (1)


  • Inga 2016-10-28 15:06

    Puikus receptas! Ačiū už pasidalinimą. Netgi atšildžius (iškepiau daugiau nei vienu kartu pajėgėme suvalgyti), kukurūzus galima valgyti :) Tik namuose neturėjau krapų ir mėtų, todėl šias žoleles pakeičiau rozmarinais ir čiobreliais - buvo labai skanu. Ir tikrai, patarimas bandantiems šį receptą - kiekvieną burbuolę, jau įtrintą sviestu su žolelėmis, dėkite į atskirus folijos lapus ir gerai įsukite. Taip kukurūzai bus minkšti ir pilnai įsigėrę sviestu ir prieskoniais.


Daugiau receptų