Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos kulšelės
AUTORIUS:
Agnė L.
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto citrinų
5 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
1 sauja kalendrų (šviežia)
0.5 arbatinio šaukštelio paprikų (malta)
2 arbatiniai šaukšteliai druskos
4 valgomieji šaukštai aliejaus
2 kilogramai vištienos kulšelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošiame marinatą: susmulkiname česnaką, kalendra ir sumaišome su druska, paprika, pipirais, šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir aliejumi.
Šiuo marinatu užpilame vištienos kulšeles, išmaišome. Uždarome sandariai ir laikome šaldytuve apie 24 valandas (galima ir ilgiau).
Kepame orkaitėje, 200 laipsnių pagal Celsijų, 1 valandą arba griliuje.

Keptos kulšelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pasiruošiame marinatą: susmulkiname česnaką, kalendra ir sumaišome su druska, paprika, pipirais, šviežiai spaustomis citrinos sultimis ir aliejumi.
Šiuo marinatu užpilame vištienos kulšeles, išmaišome. Uždarome sandariai ir laikome šaldytuve apie 24 valandas (galima ir ilgiau).
Kepame orkaitėje, 200 laipsnių pagal Celsijų, 1 valandą arba griliuje.

Receptą atsiuntė Agnė L.

Komentarai


Daugiau receptų