Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos plekšnės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvietinių miltų
0.5 litro pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
5 vienetai plekšnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pagautas plekšnes nuvalykite, nupjaukite galvas (nebūtina), išimkite vidurius, išplaukite.
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.

Keptos plekšnės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pagautas plekšnes nuvalykite, nupjaukite galvas (nebūtina), išimkite vidurius, išplaukite.
Tuomet jas pasūdykite ir užpilkite valandai pienu. Po valandos jau galima aliejuje kepti žuvis, pavoliojus jas miltuose, arba kiaušinyje, o po to miltuose.

Komentarai (2)


  • Žvejys 2017-12-02 13:29

    Būtinai pagautas? Nupirktas plekšnes taip negalima ruošti? Mėgstu žuvį :D


  • vijole 2009-11-21 13:58

    skanu!!! niam naim :super:


Daugiau receptų