Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos po folija vištų kulšelės
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų vištiena ((kulšelės, be odos ir kaulų) )
2 valgomieji šaukštai medaus
2 valgomieji šaukštai apelsinų ((dideli arba sultys) )
5 skiltelės česnakų
šiek tiek druskos
šiek tiek žolelių
6 bulvių
šiek tiek pomidorų pastos ((geltonieji čeri, pagal poreikį) )
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.
2.
Tuo metu nusiskusti bulves, susipjaustyti ir apšlakstyti aliejumi bei apiberti prieskoninėmis žolelėmis.
3.
Kai vištiena pasimarinuos, gabaliukus sudėti į stiklinį indą, ant viršaus suguldyti bulves.
4.
Kepti 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Patiekti su geltonaisiais čeri pomidoriukais. Skanaus.

Keptos po folija vištų kulšelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vištieną ištrinti česnaku ir apibarstyti druska bei pipirais ir prieskoninėmis žolelėmis. Pasidaryti marinatą – medų ir apelsino sultis išplakti. Apipilti vištieną. Palikti pasimarinuoti valandą.

  2. Tuo metu nusiskusti bulves, susipjaustyti ir apšlakstyti aliejumi bei apiberti prieskoninėmis žolelėmis.

  3. Kai vištiena pasimarinuos, gabaliukus sudėti į stiklinį indą, ant viršaus suguldyti bulves.

  4. Kepti 200°C temp. įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Patiekti su geltonaisiais čeri pomidoriukais. Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma

Komentarai


Daugiau receptų