Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos rudmėsės svieste
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 litras rudmėsių
šiek tiek druskos
200 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.

Keptos rudmėsės svieste

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.

Komentarai (7)


  • Varliukė 2014-09-11 10:16

    Debilizmas. Paprasčiausiai kepamoms rudmėsėms reikia vos kelių kruopelių druskos, priklausomai nuo kepurėlės dydžio. Subėrus 200 g deuskos ant 1 l grybų, čiaumosite gryną druską. Tiek šito "pagardo" net virtus grybus sūdydami niekas nededa. Pipirai - skonio reikalas, bet jie šitą patiekalą taip pat gadina, nes rudmėsės turi savo, specifinio kartumo, kurį pipirai "užmuša". Kepti 15-20 min? Visiška nesąmonė. Tuomet valgysit tik riebalus, kuriuose kepėt.


  • roma 2010-09-23 19:34

    šiek tiek pataisyčiau. Kepti reiktų aliejuje. o baigiant pagardinti siestu, nes sviestas kaitinamas ( aukščiau 100 laipsnių )skyla į labai negeras dalis, praranda savo skonį.


  • Bandžiusi 2010-09-23 14:02

    Ragavau ir aš (mamytė iškepė:) tai laaaabai skanu, tik jinai dar prieš dedant kepti grybuką "apvoliojo" miltuose.


  • rolandas 2010-09-22 16:06

    rudmesikes skanu ka tik prisirinkau nemazai ir kaip nekeista visos geros siuo laiku ,gal kas patarima parasys recepta kaip jas usudyti reik? buciau dekingas :-)


  • Dalia 2010-09-17 19:13

    Labai įdomus skonis.Nenusakomas. Gal truputį primena makaronus. Jei pati nebūčiau pagaminus, nesuprasčiau ką valgau, nes rudmėsės buvo labai didelės ir supjaustytos šiaudeliais.Spalva-pieniško šokolado.


  • Lina 2010-09-16 15:45

    Skonis nerealus :)


  • Dalė 2010-09-15 23:58

    negi niekas nebandot recepto,kad nerašot komentarų?nes kas pabandys tai iš karto į dešimtuką.skonis super. :super:


Daugiau receptų