
Keptos seliavos
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodųjų pipirų |
1 stiklinė | krienų (tarkuoti) |
2 vienetai | laurų lapų (lapeliai) |
4 valgomieji šaukštai | taukų (riebalų) |
1 vienetas | kiaušinių |
4 valgomieji šaukštai | džiūvesėlių |
šiek tiek | druskos |
1 kilogramas | seliavų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Keptos seliavos
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krienai, tarkuoti, 1 stiklinė
- Laurų lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Taukai (kiaulių), 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Druska
- Seliava, 1 kilogramas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Išvalytos pasūdytos seliavos pamirkomos išplaktame kiaušinyje, pavoliojamos džiūvėsėliuose ir kepamos gerai įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Iškepusios sudedamos į pašildytą pusdubenį. Tiekiamos su virtomis ar keptomis bulvėmis, taip pat tarkuotais krienais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai