Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.

Keptos stintos
INGREDIENTAI:
2 | česnakų |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
150 gramų | kvietinių miltų |
1 kilogramas | stintų |
1 valgomasis šaukštas | druskos |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
1 valgomasis šaukštas | raudonėlių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptos stintos
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai
- Kvietiniai miltai, 150 gramų
- Stinta, 1 kilogramas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, kepimui
- Raudonėliai, 1 valgomasis šaukštas
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Šiandien išdandysiu kepti stintikes