Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos stintos
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
150 gramų kvietinių miltų
1 kilogramas stintų
1 valgomasis šaukštas druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
1 valgomasis šaukštas raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.

Keptos stintos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su prieskoniais. Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Skanaus!
Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (1)


  • Sigita 2018-01-15 09:29

    Šiandien išdandysiu kepti stintikes


Daugiau receptų