Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos vištos blauzdelės su sojos padažu
AUTORIUS:
Augustė
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
5 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (šviežiai malti)
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
2 stiklinės ryžių
1 vienetas svogūnų
1 kilogramas vištienos blauzdelių
0.5 stiklinės acto (ryžių)
0.5 stiklinės sojos padažo
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite viename dubenyje sojos padažą, ryžių actą, vandenį, cukrų, smulkintą česnaką, lauro lapus, pipirus, druską bei smulkintą svogūną.
Sudėkite į gautą mišinį vištienos blauzdeles ir palikite per naktį marinuotis.
Kitą dieną išsivirkite pasūdytame vandenyje ryžius ir išvirus perplaukite juos šaltu vandeniu.
Vištienos blauzdeles patroškinkite apie 30 min.
Ištroškintas blauzdeles pakepinkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje arba kepkite grilyje.
Patiekite šiltas su ryžiais.
Skanaus.

Keptos vištos blauzdelės su sojos padažu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite viename dubenyje sojos padažą, ryžių actą, vandenį, cukrų, smulkintą česnaką, lauro lapus, pipirus, druską bei smulkintą svogūną.
Sudėkite į gautą mišinį vištienos blauzdeles ir palikite per naktį marinuotis.
Kitą dieną išsivirkite pasūdytame vandenyje ryžius ir išvirus perplaukite juos šaltu vandeniu.
Vištienos blauzdeles patroškinkite apie 30 min.
Ištroškintas blauzdeles pakepinkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje arba kepkite grilyje.
Patiekite šiltas su ryžiais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Augustė

Komentarai (1)


  • Xuy 2017-03-09 18:39

    Rasiau google kad kepsiu keptuveje... briedas... nx tas technologijas


Daugiau receptų