Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos vištos dalys
AUTORIUS:
Aurelija
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas kalendrų
4 vienetai svogūnų
2 kilogramai vištiena (kulšelės, sparneliai ir pan.)
6 valgomieji šaukštai majonezo
1 valgomasis šaukštas prieskonių (vištienai)
3 valgomieji šaukštai kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištos dalis sumaišyti su smulkintais svogūnais, prieskoniais, kalendra.
Majonezą sumaišyti su kečupu ir užpilti ant vištienos, išmaišyti ir palikti šaltai 5 valandoms.
Kepti virš žarijų 15 minučių.

Keptos vištos dalys

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištos dalis sumaišyti su smulkintais svogūnais, prieskoniais, kalendra.
Majonezą sumaišyti su kečupu ir užpilti ant vištienos, išmaišyti ir palikti šaltai 5 valandoms.
Kepti virš žarijų 15 minučių.

Receptą atsiuntė Aurelija

Komentarai


Daugiau receptų