Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos vištos kulšelės
AUTORIUS:
Lidija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
120 gramų persikų (uogienė)
700 gramų vištienos blauzdelių
50 mililitrų acto
1 arbatinis šaukštelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
Marinuokite apie 6-8 valandas.
Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.

Keptos vištos kulšelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į persikų uogienę įmaišykite actą, imbierą, paprikos miltelius ir druską.
Vištų blauzdeles pavoliokite uogienės marinate.
Marinuokite apie 6-8 valandas.
Kepkite sudėję ant griliaus grotelių.

Receptą atsiuntė Lidija

Komentarai


Daugiau receptų