Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
Viską sudėkite į kepimo indą.
Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Skanaus!

Keptos vištų blauzdelės orkaitėje
INGREDIENTAI:
10 vienetų | bulvių (geriausia šviežios) |
šiek tiek | juodųjų pipirų |
šiek tiek | kmynų |
5 vienetai | vištienos blauzdelių |
šiek tiek | majonezo |
šiek tiek | pomidorų padažo |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | prieskonių (bulvių) |
šiek tiek | prieskonių (vištienos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Keptos vištų blauzdelės orkaitėje
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, geriausia šviežios, 10 vienetų
- Juodieji pipirai
- Kmynai
- Vištų blauzdelės, 5 vienetai
- Majonezas
- Pomidorų padažas
- Druska
- Aliejus
- Prieskoniai, bulvių
- Prieskoniai, vištienos
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
Viską sudėkite į kepimo indą.
Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (31)
Labai skanu visad taip darau
vistos jus.viska sumeskit i kepimo rankove,jokio vandens jokiu riebalu,pirsciukus aplaizysit.
turiu patarima kam bulves patinka sultingesnes ir biskuti su riebaliuku: isdeliokite bulvytes,o ANT ju mėsos kulšeles, kepant varves mesos sultys ant bulviu ir jos gausis super skanios. Mes dar dedam ir morku salia stambiai,kaip bulviu,gaunas liuksiskas patiekalas su mazai pastangu.
Super gavos
Viskas isejo visai neblogai. Tik bulves pridege
viskas labai gerai gavosi. Buvo labai skanu. Viską dariau pagal receptą
kad nedžiūtų, reikia uždengt formą folija ;-) :super:
Dovile, bulves gali pries dedant i orkaite apvirti, bet jokiu budu neisvirti iki galo. Tuomet tikrai bus sultingos, minkstos.
O man visa bulves lieka neiskepusios, net bandziau jas supjaustyt ir nieko, o pas drauge valgiau kazkada toki skanumyna ir bulves buvo super...nesuprantu kodel man nesigauna :nezinau:
Aviete,zinok as labai skaniai iskepu kulseles,ir nesudziuvusios buna,orkaite jei elektrine,as valandai ijungiu tik apacia,po vslsndod ijungiu sbi puses,ir gal 15 min gal ilgiau reikia tada labai ziureti kad nesudegtu ir graziai apskrustu,sulciu buna pilna nuo vistos,dar ir nupilti reikia,o marinuoju tik istrinu druska majonezu ir kmynais,ir iskart i orkaite,ir dar nuo kulseles kauliukas nusineria,tokia minkstute gaunasi mesyte,niam niam,butinai pabandykit