Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos vištų blauzdelės orkaitėje
AUTORIUS:
Tomas M.
INGREDIENTAI:
10 vienetų bulvių (geriausia šviežios)
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
5 vienetai vištienos blauzdelių
šiek tiek majonezo
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių (bulvių)
šiek tiek prieskonių (vištienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
Viską sudėkite į kepimo indą.
Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Skanaus!

Keptos vištų blauzdelės orkaitėje

Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištienos blauzdeles pamarinuokite bent kelias valandas, jas pasūdžius, pabarsčius kmynais, pipirais ir vištienos prieskoniais.
Nedideles bulves nuskuskite ir išvoliokite padaže iš aliejaus, pomidorų padažo, majonezo, prieskonių, druskos bei pipirų.
Viską sudėkite į kepimo indą.
Vištienos blauzdeles šiek tiek patepkite aliejumi, kad nedžiūtų.
Kepkite apie 40-50 min. 190 laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduos.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Tomas M.

Komentarai (31)


  • Ingrida 2017-10-14 16:03

    Labai skanu visad taip darau


  • valdas 2017-04-15 21:15

    vistos jus.viska sumeskit i kepimo rankove,jokio vandens jokiu riebalu,pirsciukus aplaizysit.


  • as 2016-10-19 10:33

    turiu patarima kam bulves patinka sultingesnes ir biskuti su riebaliuku: isdeliokite bulvytes,o ANT ju mėsos kulšeles, kepant varves mesos sultys ant bulviu ir jos gausis super skanios. Mes dar dedam ir morku salia stambiai,kaip bulviu,gaunas liuksiskas patiekalas su mazai pastangu.


  • Arvydas 2016-08-22 17:39

    Super gavos


  • Viktorija 2016-03-31 16:56

    Viskas isejo visai neblogai. Tik bulves pridege


  • jolka 2014-04-13 12:28

    viskas labai gerai gavosi. Buvo labai skanu. Viską dariau pagal receptą


  • mmm 2012-05-27 22:57

    kad nedžiūtų, reikia uždengt formą folija ;-) :super:


  • Nijole 2011-05-21 23:50

    Dovile, bulves gali pries dedant i orkaite apvirti, bet jokiu budu neisvirti iki galo. Tuomet tikrai bus sultingos, minkstos.


  • Dovile 2011-05-21 14:22

    O man visa bulves lieka neiskepusios, net bandziau jas supjaustyt ir nieko, o pas drauge valgiau kazkada toki skanumyna ir bulves buvo super...nesuprantu kodel man nesigauna :nezinau:


  • ruta 2011-04-07 23:25

    Aviete,zinok as labai skaniai iskepu kulseles,ir nesudziuvusios buna,orkaite jei elektrine,as valandai ijungiu tik apacia,po vslsndod ijungiu sbi puses,ir gal 15 min gal ilgiau reikia tada labai ziureti kad nesudegtu ir graziai apskrustu,sulciu buna pilna nuo vistos,dar ir nupilti reikia,o marinuoju tik istrinu druska majonezu ir kmynais,ir iskart i orkaite,ir dar nuo kulseles kauliukas nusineria,tokia minkstute gaunasi mesyte,niam niam,butinai pabandykit


Daugiau receptų