Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos vištų nugarėlės
AUTORIUS:
Silvija
INGREDIENTAI:
1 kilogramas vištiena (nugarėlės)
5 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (saldžiosios paprikos ir paukštienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų nugarėles ištrinti saldžiosios paprikos ir paukštienos prieskoniais, sumaišytais su keliais šaukštais aliejaus. Sekančią dieną (galima ir vėliau) kepti ant grotelių.

Keptos vištų nugarėlės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Vištų nugarėles ištrinti saldžiosios paprikos ir paukštienos prieskoniais, sumaišytais su keliais šaukštais aliejaus. Sekančią dieną (galima ir vėliau) kepti ant grotelių.

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų