Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptos žvynabudės
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
5 vienetai žvynabudžių
1 vienetas kiaušinių
0.5 vieneto svogūnų
1 sauja šilauogių
2 valgomieji šaukštai sviesto 82%
1 valgomasis šaukštas grietinėlės
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žvynabudes nuvalau kempinėle ir nuplaunu.
2.
Kiaušinį plaku su grietinėle, pipirais, druska ir per spaustuką išspaustu svogūnu.
3.
Plakinyje mirkau žvynabudę ir trumpai kepu svieste, pridedu šilauogių, kad sušiltų.
4.
Skanauju su bulvėmis arba vienas su šiltomis uogomis.

Keptos žvynabudės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Žvynabudes nuvalau kempinėle ir nuplaunu.

  2. Kiaušinį plaku su grietinėle, pipirais, druska ir per spaustuką išspaustu svogūnu.

  3. Plakinyje mirkau žvynabudę ir trumpai kepu svieste, pridedu šilauogių, kad sušiltų.

  4. Skanauju su bulvėmis arba vienas su šiltomis uogomis.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų