Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptų baklažanų salotos
AUTORIUS:
Vitalija
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas baklažanų
5 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai pomidorų pastos
3 svogūnų laiškų
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 skiltelės česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Baklažanus nuplauti ir supjaustyti. Pabarstyti druska, kad išbėgtų sultys (taip atsikratysime kartumo).
2.
Apkepti baklažanus aliejuje. Sudėti į sietelį, kad nuvarvėtu nereikalingi riebalai. Išspausti česnaką ir suberti ant baklažanų. Palaukti kol viskas atvės.
3.
Susmulkinti pomidorus ir svogūnus.
4.
Sumaišyti pomidorus, baklažanus, svogūnus...apšlakstyti citrinų sultymis.

Keptų baklažanų salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Baklažanus nuplauti ir supjaustyti. Pabarstyti druska, kad išbėgtų sultys (taip atsikratysime kartumo).

  2. Apkepti baklažanus aliejuje. Sudėti į sietelį, kad nuvarvėtu nereikalingi riebalai. Išspausti česnaką ir suberti ant baklažanų. Palaukti kol viskas atvės.

  3. Susmulkinti pomidorus ir svogūnus.

  4. Sumaišyti pomidorus, baklažanus, svogūnus...apšlakstyti citrinų sultymis.

Receptą atsiuntė Vitalija
Gairės: Kepti

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...