Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Keptų burokėlių salotos su ožkos sūriu
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
1 česnakų (sutrinta)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 valgomieji šaukštai kedro riešutų (smulkinti)
2 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
0.5 valgomojo šaukšto alyvuogių aliejaus
1 valgomasis šaukštas acto
šiek tiek druskos
3 vienetai burokėlių (vidutinio dydžio)
60 gramų sūris (ožkos, smulkintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių, burokėlius nuplauti ir kiekvieną įvynioti į foliją. Kepti burokėlius kol suminkštės apie 1-1,5 val. Iškeptus atvėsinti, nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Užpilui sumaišyti aliejų, actą, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir palikti, kad įsigertų prieskonių. Prieš laistant juo burokėlius, česnako gabalėlius išimti.
Smulkintus burokėlius apšlakstyti užpilu, pabarstyti smulkintu sūriu, riešutais ir petražolių lapeliais.

Keptų burokėlių salotos su ožkos sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinti orkaitę iki 200 laipsnių, burokėlius nuplauti ir kiekvieną įvynioti į foliją. Kepti burokėlius kol suminkštės apie 1-1,5 val. Iškeptus atvėsinti, nulupti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Užpilui sumaišyti aliejų, actą, smulkintą česnaką, druską, pipirus ir palikti, kad įsigertų prieskonių. Prieš laistant juo burokėlius, česnako gabalėlius išimti.
Smulkintus burokėlius apšlakstyti užpilu, pabarstyti smulkintu sūriu, riešutais ir petražolių lapeliais.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai


Daugiau receptų