Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.

Kiauliena aluje čekiškai
INGREDIENTAI:
1 vienetas | citrinų |
šiek tiek | krapų (sėklos) |
2 vienetai | laurų lapų |
2 vienetai | svogūnų |
7 vienetai | kiaulienos (gabalai) |
2 vienetai | juodos duonos (riekės) |
1 stiklinė | alaus (šviesus) |
1 stiklinė | vandens |
šiek tiek | druskos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiauliena aluje čekiškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, 1 vienetas
- Krapai, sėklos
- Laurų lapai, 2 vienetai
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, gabalai, 7 vienetai
- Juoda duona, riekės, 2 vienetai
- Alus, šviesus, 1 stiklinė
- Vanduo, 1 stiklinė
- Druska
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
:-D ;-) :super: