Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiauliena aluje čekiškai
AUTORIUS:
Alė
INGREDIENTAI:
1 vienetas citrinų
šiek tiek krapų (sėklos)
2 vienetai laurų lapų
2 vienetai svogūnų
7 vienetai kiaulienos (gabalai)
2 vienetai juodos duonos (riekės)
1 stiklinė alaus (šviesus)
1 stiklinė vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.

Kiauliena aluje čekiškai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Porcijinius kiaulienos gabalus apkepti ir sudėti į puodą.
Į likusius nuo kiaulienos riebalus sudėti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnai pagels, sudėti juodos duonos kubelius ir dar šiek tiek pakepti.
Tada pasūdyti, papipirinti, sudėti laurus, įpilti vandens ir alaus.
Į troškinį sudėti mėsos gabalus ir troškinti ant silpnos ugnies apie 30 min.
Į puodą, kuriame buvo mėsa, sudėti raugintus kopūstus, įpilti saulėgrąžų aliejaus, apkepti, tada įpilti truputį vandens ir troškinti ant silpnos ugnies.
Po 30 min. į troškinį su kiauliena sudėti nutarkuotą nuo vienos citrinos žievelę ir krapų sėklas, dar 10 min. patroškinti.
Patiekti kiaulieną su alaus padažu ir troškintais kopūstais.

Receptą atsiuntė Alė

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2012-01-06 15:11

    :-D ;-) :super:


Daugiau receptų