Mėsą sudėti į aliejumi pateptą kepimo formą. Apdėti supjaustytomis bulvėmis, stambiai supjaustytais svogūnais, išmirkytomis vandenyje slyvomis. Užpilti alumi ir vandeniu, užberti prieskonius ir druską.
Troškinti nekarštoje orkaitėje, kol kiauliena ir bulvės suminkštės, o skystis išgaruos. Baigiant troškinti, pabarstyti žalumynais.

Kiauliena daniškai
INGREDIENTAI:
500 gramų | bulvių |
120 gramų | slyvų (džiovintos) |
2 vienetai | svogūnų |
1 kilogramas | kiaulienos (filė) |
150 mililitrų | alaus (šviesus) |
250 mililitrų | vandens |
3 valgomieji šaukštai | sviesto |
1 arbatinis šaukštelis | prieskonių |
šiek tiek | žalumynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiauliena daniškai
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 500 gramų
- Slyvos, džiovintos, 120 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiauliena, filė, 1 kilogramas
- Alus, šviesus, 150 mililitrų
- Vanduo, 250 mililitrų
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
- Žalumynai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Mėsą sudėti į aliejumi pateptą kepimo formą. Apdėti supjaustytomis bulvėmis, stambiai supjaustytais svogūnais, išmirkytomis vandenyje slyvomis. Užpilti alumi ir vandeniu, užberti prieskonius ir druską.
Troškinti nekarštoje orkaitėje, kol kiauliena ir bulvės suminkštės, o skystis išgaruos. Baigiant troškinti, pabarstyti žalumynais.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
neskanu :bloga: :bloga: :bloga: %-) %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :[email protected]