Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiauliena, troškinta su svogūnais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 vienetas česnakų (skiltelė)
šiek tiek juodųjų pipirų
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
3 vienetai svogūnų
800 gramų kiaulienos
1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų)
2.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje. Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.

Kiauliena, troškinta su svogūnais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Supjaustyta mėsa pavoliojama miltuose su druska, apkepinama riebaluose ir sudedama į troškintuvą. Pridedama supjaustytų svogūnų, apšlakstoma vandeniu ir troškinama uždengus ant mažos ugnies. Baigiant troškinti suberiami prieskoniai ir likę miltai, išmaišyti vandenyje. Tinka su virtomis bulvėmis ar makaronais, taip pat salotomis.

Komentarai


Daugiau receptų