Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos blyneliai su saulėgrąžomis
AUTORIUS:
Virėja
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų saulėgrąžų
3 vienetai svogūnų
400 gramų kiaulienos
3 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (apvoliojimui)
1 vienetas batono (riekė)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grybų padažui:
15 g grybų
grietinėlė, pagal skonį
sviestas, pagal skonį
grybų sultinys, pagal skonį

Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, sudėkite 2 svogūnus. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžose. Kepkite keptuvėje. (paprastai kepant faršas gali likti žalias, tad aš kepdama keptuvę uždengiau dangčiu).
Tuo tarpu galite pasigaminti grybų padažą.
Sudėkite į keptuvę grybus, įdėkite šiek tiek sviesto, įpilkite kiek grietinėlės ir grybų sultinio. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.

Kiaulienos blyneliai su saulėgrąžomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grybų padažui:
15 g grybų
grietinėlė, pagal skonį
sviestas, pagal skonį
grybų sultinys, pagal skonį

Mėsą sumalkite kartu su piene išmirkytu batonu, sudėkite 2 svogūnus. Įmuškite 1 kiaušinį, įberkite druskos, pipirų. Viską gerai išmaišykite. Padarykite blynelius, apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje ir saulėgrąžose. Kepkite keptuvėje. (paprastai kepant faršas gali likti žalias, tad aš kepdama keptuvę uždengiau dangčiu).
Tuo tarpu galite pasigaminti grybų padažą.
Sudėkite į keptuvę grybus, įdėkite šiek tiek sviesto, įpilkite kiek grietinėlės ir grybų sultinio. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.

Receptą atsiuntė Virėja

Komentarai


Daugiau receptų