Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos guliašas
AUTORIUS:
Gerda
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų (lapai)
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulienos
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
3 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną susipjaustome gabaliukais ir pakepiname ant sviesto. Šiek tiek apkepus sudedame smulkintus svogūnus ir dar pakepiname. Užpilame vandeniu, sudedame visus prieskonius, įdedame pomidorų pastos, viską sumaišome. Kai užverda, ugnį sumažiname iki labai silpnos ir verdame apie 1,5 valandos.

Kiaulienos guliašas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulieną susipjaustome gabaliukais ir pakepiname ant sviesto. Šiek tiek apkepus sudedame smulkintus svogūnus ir dar pakepiname. Užpilame vandeniu, sudedame visus prieskonius, įdedame pomidorų pastos, viską sumaišome. Kai užverda, ugnį sumažiname iki labai silpnos ir verdame apie 1,5 valandos.

Receptą atsiuntė Gerda

Komentarai (21)


  • Julius 2017-09-16 12:12

    Miltai dedami pries pabaiga kad guliasas sutirstetu. P.s. as miltus sumaisau su vandeniu ir pilant maisau


  • Ausra 2017-09-15 13:37

    Labai geras receptas visada ji darau ir labai skaniai buna:)


  • Rasa 2016-11-06 15:52

    Miltai dedami kaip mesyte kepinat :)


  • irmantas 2016-09-17 12:51

    tikrai kada sudet miltus kas pasakys


  • Indre 2016-07-26 12:40

    O miltai?


  • virginijus 2016-05-13 16:17

    labai skanu


  • neringa 2015-12-05 01:43

    isvis neaiskus receptas. puse nesurasyta


  • rugile 2015-05-12 18:15

    O kada miltai dedami?


  • Indre 2014-10-05 19:16

    Paprastas nepaprasto patiekalo receptas :) Niekada nenuvilia, o ir nereikia ypatingų pastangų :) Super :)


  • dija 2014-04-17 13:40

    labai skanus geras patiekalas ir jokiu tobulinimų tikrai nereikia :) Super paprastas tik gan ilgokai darosi, bet tikrai verta :) Tik aš kiaulieną prieš tai ant nedidelės ugnies ilgiau pakepinau ir tada mažiau troškint reikėjo, bet kiekvienam savo :)


Daugiau receptų