Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos guliašas troškintas aluje
AUTORIUS:
Santa Maria
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
šiek tiek bulvių
2 česnakų
0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (SANTA MARIA)
350 gramų pomidorų pastos (konservuoti su sultimis)
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulienos
300 mililitrų alaus
šiek tiek žalumynų (švieži: krapai, petražolės)
1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos (malta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

Supjaustykite kiaulieną kubeliais, česnaką ir svogūną – griežinėliais. Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir pakepkite mėsą. Tada įdėkite svogūnus ir česnaką. Sumažinę ugnį, kepkite 5-7 min. Pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais ir saldžiąja paprika.
Vėliau sudėkite pomidorus ir įpilkite alų. Troškinkite maždaug 30 min. Patiekite su šviežiomis žolelėmis ir keptomis arba virtomis bulvėmis.

Kiaulienos guliašas troškintas aluje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

Supjaustykite kiaulieną kubeliais, česnaką ir svogūną – griežinėliais. Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir pakepkite mėsą. Tada įdėkite svogūnus ir česnaką. Sumažinę ugnį, kepkite 5-7 min. Pagardinkite SANTA MARIA juodaisiais pipirais ir saldžiąja paprika.
Vėliau sudėkite pomidorus ir įpilkite alų. Troškinkite maždaug 30 min. Patiekite su šviežiomis žolelėmis ir keptomis arba virtomis bulvėmis.

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai


Daugiau receptų