Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos ir alyvuogių krepšeliai
AUTORIUS:
Edita
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
0.5 stiklinės alyvuogių (žaliosios)
0.3 stiklinės paprikų (raudonoji, smulkinta)
0.25 stiklinės grietinėlės
2 stiklinės dešros (vytinta Biovela, smulkinta)
šiek tiek prieskonių
0.75 stiklinės sūris (kietas, tarkuotas)
4 vienetai svogūnų laiškų
380 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite ploniau tešlą ir suformuokite iš jos apvalius krepšelius (tai nesunkiai galima padaryti aliejumi pateptoje keksiukų skardoje.
Iš iškočiotos tešlos išspauskite nedideles žvaigždutes (krepšelių ir žvaigždučių skaičius turi būti vienodas).
Sumaišykite viename dubenyje smulkintą dešrą, sūrį, pasmulkintas alyvuoges, papriką, grietinėlę bei prieskonius.
Gauta mase įdarykite tešlos krepšelius, ant viršaus uždėkite po 1 žvaigždutę ir kepkite apie 12-16 min.
Iškeptus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite.
Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
Skanaus.

Kiaulienos ir alyvuogių krepšeliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių temperatūros.
Iškočiokite ploniau tešlą ir suformuokite iš jos apvalius krepšelius (tai nesunkiai galima padaryti aliejumi pateptoje keksiukų skardoje.
Iš iškočiotos tešlos išspauskite nedideles žvaigždutes (krepšelių ir žvaigždučių skaičius turi būti vienodas).
Sumaišykite viename dubenyje smulkintą dešrą, sūrį, pasmulkintas alyvuoges, papriką, grietinėlę bei prieskonius.
Gauta mase įdarykite tešlos krepšelius, ant viršaus uždėkite po 1 žvaigždutę ir kepkite apie 12-16 min.
Iškeptus apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais ir patiekite.
Skanūs tiek šilti, tiek šalti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Edita

Komentarai


Daugiau receptų