Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos karbonadas su obuoliais
AUTORIUS:
Rasa
INGREDIENTAI:
10 gramų medaus
1 vienetas obuolių
20 gramų pieno
150 gramų kiaulės nugarinės
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 porcijai

Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės.
Skanaus!

Kiaulienos karbonadas su obuoliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

1 porcijai

Kiaulieną plonai išmušę, pabarstome prieskoniais ir druska. Ant išmuštos mėsos gabaliuko dedame nuluptas obuolio skilteles, apvoliotas meduje, apdengiame kitu mėsos gabalėliu, užspaudžiame kraštus ir dedame į orkaitę. Baigiant kepti, karbonadą pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir palaikome orkaiteje, kol sūris išsilydys. Garnyrui tinka bulvės, mišrainės.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Rasa

Komentarai (9)


  • gilute 2013-03-04 03:45

    atrodo labai skaniai, reikes siandiena issikepti
    :super:


  • Aušra 2011-03-08 11:36

    Susiruošiau vėl gaminti..:) Gal sausas buvo, nes per mažai obuolio ar medaus uždėjot? :-)


  • kame 2010-12-15 18:20

    Tai kiek laiko kepti???


  • inna 2010-08-10 18:59

    sausas.kaip kepti,kad nebutu toks sausas? :-(


  • Ausra 2010-06-02 11:38

    o aš išbandžiau ir žadu daryt dar kartą:D labai skanu, ačiū:)


  • viktorija 2010-04-30 23:16

    o kiek laiko kepti?


  • Romas 2010-01-28 19:09

    Super,nesitikejau,kad taip skaniai gausis ;] Aciu uz recepta


  • (anonimas) 2009-09-11 16:23

    bandysiu


  • Loreta 2009-08-28 22:09

    Būtinai pabandysiu pagamint.Atrodo puikiai


Daugiau receptų