Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos kepsniai su bulvėmis
AUTORIUS:
Aistė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų kiaulienos kumpio
8 vienetai bulvių
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
4 skiltelės česnakų
3 valgomieji šaukštai majonezo
1 pundelis bazilikų
1 žiupsnelis raudonėlių
1 valgomasis šaukštas aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustyti į keturias dalis, apiberti prieskoniais ir kapotu česnaku.
Dėti baziliką, raudonėlį ir mėsą užpilti aliejumi.
Palikti marinuotis kelioms valandoms.
2.
Bulves nuskusti ir apvirti.
Morkas nuskusti ir supjaustyti rutuliukais, svogūną nulupti ir padalinti į keturias dalis.
3.
Į kepimo rankovę dėti morkas ir svogūnus, ant jų - mėsos kepsnius, juos aptepti majonezu, ir galiausiai sudėti apvirtas bulves (jas dar galima apibarstyti bulvių prieskoniais).
Dėti į orkaitę ir kepti apie 1 valandą, 180 C laipsnių temperatūroje.
Skanaus!

Kiaulienos kepsniai su bulvėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Mėsą supjaustyti į keturias dalis, apiberti prieskoniais ir kapotu česnaku.
    Dėti baziliką, raudonėlį ir mėsą užpilti aliejumi.
    Palikti marinuotis kelioms valandoms.

  2. Bulves nuskusti ir apvirti.
    Morkas nuskusti ir supjaustyti rutuliukais, svogūną nulupti ir padalinti į keturias dalis.

  3. Į kepimo rankovę dėti morkas ir svogūnus, ant jų - mėsos kepsnius, juos aptepti majonezu, ir galiausiai sudėti apvirtas bulves (jas dar galima apibarstyti bulvių prieskoniais).
    Dėti į orkaitę ir kepti apie 1 valandą, 180 C laipsnių temperatūroje.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Aistė

Komentarai


Daugiau receptų