Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos kepsnys "Gaspadorius"
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
šiek tiek mangų (1/4)
4 vienetai kiaulienos kumpio
2 valgomieji šaukštai majonezo
200 gramų krevečių be kevalo
50 gramų sviesto
šiek tiek prieskonių (kepsnių)
100 gramų sūris (Čedaro)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Papildomai reikės:
1 pakelio Gallina Blanka sūrio padažo

Mėsą išmušti, paprieskoniuoti ir pakepti ant 20 g sviesto. Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant jų dėti po riekelę mango ir užbarstyti sutarkuoto čedaro sūrio. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 min. Po to aptepti kepsnių viršų majonezu ir dar pakepti 5min.
Padažui krevetes pavirti likusiame svieste 3 min. Išgriebti ir leisti nuvarvėt. Paruošti Gallina Blankos sūrio padažą taip, kaip nurodyta ant pakuotės, į jį suberti krevetes ir palaikyti ant ugnies apie 30 sekundžių. Į lėkštę dėti kepsnį, ant jo, arba šone pilti sūrio ir krevečių padažą. Tiekti su šviežiomis salotomis ir bulvių koše. Skanaus.

Kiaulienos kepsnys "Gaspadorius"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Papildomai reikės:
1 pakelio Gallina Blanka sūrio padažo

Mėsą išmušti, paprieskoniuoti ir pakepti ant 20 g sviesto. Į kepimo indą sudėti kepsnius, ant jų dėti po riekelę mango ir užbarstyti sutarkuoto čedaro sūrio. Kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 10 min. Po to aptepti kepsnių viršų majonezu ir dar pakepti 5min.
Padažui krevetes pavirti likusiame svieste 3 min. Išgriebti ir leisti nuvarvėt. Paruošti Gallina Blankos sūrio padažą taip, kaip nurodyta ant pakuotės, į jį suberti krevetes ir palaikyti ant ugnies apie 30 sekundžių. Į lėkštę dėti kepsnį, ant jo, arba šone pilti sūrio ir krevečių padažą. Tiekti su šviežiomis salotomis ir bulvių koše. Skanaus.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (2)


  • indre 2011-04-08 16:18

    O skarda reikia patepti aliejum? Aciu :-)


  • violeta 2011-03-22 09:39

    %-) labai skanu :super:


Daugiau receptų