Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Traškus, skanus kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu. Traškus, skanus kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu. Diana
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų kiaulės prandinės
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė džiūvesėlių
1 žiupsnelis pipirai
2 žiupsneliai druskos
Padažui:
1 stiklinė pieno
2 arbatiniai šaukšteliai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sprandinę supjaustome riekelėmis,pagardiname druska ir pipirais.
2.
Išplakame kiaušinį.
3.
Voliojame sprandinę kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.
4.
Kepame keptuvėje, kol gražiai paskrus.
5.
Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.
6.
Patiekiame kepsnį su padažu.

Kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu

Recepto autorius: Traškus, skanus kiaulienos kepsnys su baltuoju padažu. Diana
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai: Padažui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sprandinę supjaustome riekelėmis,pagardiname druska ir pipirais.

  2. Išplakame kiaušinį.

  3. Voliojame sprandinę kiaušinio plakinyje, tuomet voliojame džiūvėsėliuose.

  4. Kepame keptuvėje, kol gražiai paskrus.

  5. Ruošiame padažą: miltus sumaišome su pienu ir druska. Kaitiname keptuvėje, kol sutirštės.

  6. Patiekiame kepsnį su padažu.

Receptą atsiuntė Diana

Komentarai (1)


  • a 2018-07-09 18:36

    cia kas per padazas is pieno ir miltu? :D


Daugiau receptų